Wednesday, January 24, 2007

BINLERCE DANSOZ VAR!!!!!!


Daha dun "Bende Hirant Dink'im Bende Ermeniyim" Diyenleri "Turkumsu Donmeler" Diye tanimlayip "sakin portestoya gelmeyin ilk dayagi siz yersiniz" diyen Gusan Yedic'in Dunku protestoda etrafindaki bu gibi pankartlarla hic orali olmamis, hatta dikkatlice izleyenler tek bir kelime bile etmedigini soyluyor... Eeeee kim bilir? Daha once toplumdan Yilin Bolucusu odulunu alan Yedic, belki bu seferde YILIN DONSOZU odulune gozunu dikmistir!!!!!



PS: Yeri gelmisken soyliyelim Turkiyedeki bu cinayetle ilgili sarf edilen bazi sozleri bizde garipsedik dogrusu.

6 comments:

Anonymous said...

Dansozlere Hakaret Ediyorsunuz

Anonymous said...

Birakin bu ruh hastasini yahu. Adam yerine koymayin bu salagi. Akim derken bokum diyen Turk dusmanina, toplum bolucusune, paranoik hasta adam once bir doktora gorunsun bakalim. Kimdir bu salak. Seceresi nedir. Karisi Turkmudur. Amerika Ulku ocaklari ikinci baskanligindan baska ne yapti bu Amerikada. Toplum icin kac kurus harcadi. Naapti bu adam. Tahsili nedir. Hangi mekteplere gitti. Hangi isleri becerdi de toplumun onune cikiyor. Kac Turk calistirmis hayatinda. Rezumesini atsin toplumun onune once de anlayalim. Sokak kabadayisi, derin devlet wannabe lere toplumun karni tok. Yalanci pehlivan sussun artik bakalim. Tedaviye, hastaneye kos bakalim evlat. Ona buna bok atip tetikcilik yapacagina once kicindaki boklari temizle. Istasyonuna gidip pasa pasa benzin bas adam gibi. Kacak ispanyolu calistircagina. Ekmegine sahip cik. Yazik edersin kendine. Titre ve kendine gel. Sana bir sok lazim. Ceneni kapa kes artik.

Adilol said...

Arkadasim bu ne dusmanlik Gusana karsi ne oldu ne yapti Gusan bu kadar sana?
Etmedigin hakaret kalmamis ben Gusanin yerine olsam senin kim oldugunu bulur ve ciddi bir sekilde mahkemeye veririm, adamin ne isi kalmis ne gucu ne ailesi laf etmedigin bumu senin tarafsizligin ama sana sunu soyliyeyim sen Gusani cok yakindan taniyorsun adam olda cik kendini tanit boyle Anonymous isimlerin arkasina saklanip yazi yazip sonra Gusanla karsi karsiya gelince el etek optugune dair bahse girerim.
Be bir bahse daha girerimki ac kaldigin zaman senin ac karnini doyuranda Gusandi acikta kaldigin zaman seni barindiranda bugun kisisel cikarlarina ters dustu diye vermis veristirmissin ama merak etme gun ola harman ola yine dusersin eline cunku sendeki bu hirs ve bu alcaklik varken yine yanasirsin aaa Gusan abi dersin yine.

Adilol said...

Hops pardon unuttum anomyous arkadas, GUsani cok iyi tanidigin belli adamin istasyonuna gitmissin Ispanyol calistigini biliyorsun Esinin yemegini yemissin suyunu icmissin yabanci oldugunu biliyorsun tahsilini biliyorsun, bir tek sana ne yaptigini yazmamissin bir yurek goster onuda yazda dusmanliginin sebebini bilelim.

Anonymous said...

Gusan Yedic ve Mustafa Ercilasun VELI KUCUK'u Amerikaya getirip misafir ettiler. Amerika Ulku Ocaklari Dernegi olarak Nev York Turkevinde konusma verdirdiler. Omer Onhon denen baskonsolosta konusmaya geldi. Gusan Yedic sagda solda Guneydoguda SERBEST JANDARMA olarak askerlik yaptim diye hava salliyo. Bu cakallarla VELI KUCUK yaratiginin iliskisi nedir? Arastirin bakalim ne cikar. ERCUMENT KILIC ta ATAA da VELI KUCUK'u konusturdu. Dokun bakalim incileri cakallar. SEYRETTIK dinliyoruz.

Anonymous said...

"Hablemitoğlu'nda Ergenekon izi var"

ABDURRAHMAN ŞİMŞEK 23.06.2009
Mehmet Eymür, faili meçhul Necip Hablemitoğlu cinayeti ile Danıştay saldırısındaki bağlantılara dikkat çekiyor: Ergenekon'la ilişkili olabilir
Mehmet Eymür, faili meçhul kalan araştırmacı Necip Hablemitoğlu cinayeti ile Danıştay baskınındaki ilginç bağlantılara dikkat çekiyor: "Hablemitoğlu, askeri ihalelerle ilgili bilgi sızdıranca Ergenekon'un hedefi haline gelmiş olabilir..."

Necip Hablemitoğlu cinayeti hakkında ne düşünüyorsunuz? Cinayeti Ergenekon'a bağlı kişilerin işlediği iddiası doğru olabilir mi?
Olabilir... Hablemitoğlu Almanların ve Alman vakıflarının Türkiye üzerindeki faaliyetlerini açığa çıkaran yayınlar yapıyordu. Görünen hedefi, Almanların Türkiye üzerindeki etkinliğini kırmaktı. Ben o yayınların hiçbir zaman Hablemitoğlu'nun kendisi tarafından kaleme alındığını sanmıyorum. Çünkü onu aşan bilgiler vardı ve yazılar, resmi yazışma dilini andırıyordu. Hablemitoğlu cinayetinden hemen sonra çok dikkatimi çeken bir yayın yapıldı. Kimin tarafından hazırlandığı bilinmeyen ve ordudaki yolsuzlukları teşhir eden 'yolsuzluk.com' isimli bir site vardı. Bu site cinayetin ardından "Alçaklar" diye başlık atmıştı.

ALMAN İSTİHBARATI ETKİN
Açıklamada, sitelerinin en büyük destekçisi olan vatansever Necip Hablemitoğlu'nun vahşi bir şekilde öldürüldüğünü belirtiyor, askeri ihalelerle ülkeyi sömüren ve rütbesini şahsi çıkarlara alet edenler, ağır dille cinayetin sorumlusu olarak suçlanıyordu. Bu cinayeti incelerken bu gibi önemli noktaları dikkate almak gerekir. Bu sitede yayınlanan ordu mensupları ile ilgili bilgi ve belgelerin içeriden elde edildiği ve istihbari çalışmalara dayandığı bellidir. O dönemde Hablemitoğlu'nun bazı kuvvet komutanlarının danışmanlığını yaptığı da söyleniyordu. Hablemitoğlu bu süreçte hem askeriyeye yakın görünüp, hem de yolsuzluk. com adlı internet sitesine askeri ihalelerle ilgili bilgi sızdırınca Ergenekon'un hedefi olmuş olabilir. Almanya, Türkler açısından en geniş istihbarat ağına sahip ülkelerden birisidir. Alman istihbaratı Türkiye'de çok etkindir.

GÜNEY'İ ABD'DE BİR MİT'Çİ KARŞILADI
Hablemitoğlu ile aranızda ne gibi bir sorun vardı?
Evet, Hablemitoğlu benim ABD'de bulunduğum dönemde CIA'e çalıştığımı iddia eden ağır yazılar yazdı. Beni tanımıyordu. Bir tesadüf neticesinde onu yönlendirenin Tuğrul Keskingören isimli kişi olduğunu öğrendim. Keskingören her taşın altından çıkan bir kişi. Zannedersem halen ABD'de Virginia'da sosyoloji doktorası yapıyor. Ben ABD'de iken oradaki PKK'lılarla ilgili istihbarat çalışmaları yürütüyordu. Büyükelçilikle, askeri ataşelikle ve benimle ilişkisi vardı. Elçibey gibi önemli kişiler geldiğinde onları evinde ağırlıyor, Amerika'nın öbür ucunda da olsa her etkinliğe katılıp, Türkçü web siteleri kuruyor, makaleler yazıyordu. İnternetteki yazılarında bazen açık ismini, bazen de "Atilla Ongun" takma adını kullanıyordu. Bu nedenle Hablemitoğlu onu iki ayrı kişi olarak tanıyordu. "Açık İstihbarat" isimli sitede de yazıları var. Milliyetçi bir görüntüsü olan Keskingören, Yahudi asıllı bir Amerikalı ile evlendi. 2001 veya 2002'de Aydınlık Dergisi ABD Temsilcisi oldu. Tuncay Güney, ABD'ye gidişini Aydınlıkçı Adnan Akfırat'ın sağladığını söyleyince Güney'i ABD'de karşılayacak ilk isim olarak Keskingören'i düşündüm. Bana "CIA'cı", "Mossad'cı" diyenlerin önce kendilerine bakmaları lazım.

Yani cinayette yabancı servislerin parmağı olabilir mi?
Evet. Ama eylemi yapanlar bu servislerin içimizdeki uzantılarıdır. Yabancı servislerin Türkiye'de etkili noktalardaki insanlarla çalıştığı ve Türkiye'nin politikasını yönlendiği düşüncelerim her geçen gün güçleniyor. Çıkar ilişkilerinin, maddi hırsların ve fırsatçılığın ahlâki değerlerin çok üzerine çıktığı bir dönemde yaşıyoruz. Türkiye'nin tüm temel müesseselerinin gözden geçirilmesi, düzenlenmesi, temizlenmesi gerekir.