Sunday, January 7, 2007

SORUMUZ ATILLA PAK'a


AMERIKA MERKEZLI BIR INTERNET/YAZILI YAYIN KURULUSUNA FEDERASYON KASASINDAN PARA VERILDIMI? BIZE ULASAN BILGIYE GORE BU YAYIN KURULUSU SAHIBINE $25,000 DOLAR NAKIT OLARAK ODENMIS VE KARSILIGINDA FEDERASYONU VE OZELLIKLE ATILLA PAK'I ON PLANA CIKARILMASI ISTENMISTIR. BUNUN SADECE BIR IDDIA OLDUGUNU VE ISMI BIZDE SAKLI FEDERASYO UYESI IKI CEMIYET BASKANINDAN GELDIGINI BELIRTMEK ISTERIZ. ASLINDA BIZ BU TIP SORULARA SUTUNLARIMIZA TASIMAYIZ, ANCAK IDDIA DEGERLI VE TOPLUM ONUNDE SAYGIN IKI SAHISTAN, FEDERASYONUN HESAPLARI SORGULANDIGI BU GUNLERDE GELDIGI ICIN YAYINLAMAKISTEDIK.

6 comments:

Anonymous said...

knkjkuhiu

Anonymous said...

uhijilk;';l.'.

Anonymous said...

Atilla Pak bu soruyu yanitlayacak mi?

Anonymous said...

Atilla Pak uckagitcisi "Turkiyede muhendis olarak calisirken rusvet aldim bu yuzden cocugum sakat dogdu" diye hickimseye laf ettimi. Utanmaz rezil herif. Firildak, karaktersiz herifi karisi teketti. Turkiyeye kacti kiz. Adi karaktersiz pislik herif. Kanun kacagi Cenk Coktosuna gasteci bozuntusu Faruk Acara sus parasi verdi bu namussuz tuyu bitmemis yetimin parasini yedi. Turkiyede TIRlar satin aldi bu hirsiz herif. Toplum bu hiyarlari iyi tanir.

Anonymous said...

Adım adım Çakıcı operasyonu
Faruk ZABCI
Gaziantepli olan ve İstanbul'da sahte pasaport işleriyle uğraşan Cenk Çoktosun'un firari yeraltı dünyasının lideriyle ilişkisi olduğu istihbaratı, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi'ne gelince gerekli önlemler alınmıştı. Cenk Çoktosun, ‘‘Vural Çoktosun’’ adına kayıtlı 0 532 3733719 nolu cep telefonunu kullanıyordu. 34-35 yaşlarındaki esmer gencin, geçtiğimiz şubat ayında da, 13 Ağustos'ta olduğu gibi Türkiye'den Hanover'e uçtuğu ve burada Çakıcı'nın adamlarıyla ilişkiye geçtiği biliniyordu. Büyük bir olasılıkla aynı kişi, Çakıcı ile buluşmak üzere İspanya sınırına gidiyor ve Andorra çıkışı Fransız hududunda polis arabalarını görünce ‘‘Çakıcı yakalandı’’ diye etrafı ayağa kaldırıyordu.
13 Ağustos perşembe günü Hanover'e uçabilen kurye, aynı uçakta Türk emniyetinden iki görevlinin peşine takıldığını farkedemedi.
Edindiğimiz bilgilere göre Alaattin Çakıcı, Fransa'dan Cenk Çoktosun'u cep telefonundan arayarak, ‘‘Dikkatli olalım, Bulgaristan'da yakalanan Kürşat Yılmaz'ın yaptığı hataları yapmayalım’’ uyarısında bulundu. Bu telefon konuşmasından sonra Çoktosun'un Fransa'ya gitmesi planının değiştirildiği ve yerine Petra Güler'in ikinci kuryeliği yapmasına karar verildiği anlaşıldı. Çakıcı'nın koruması Muradi Güler'in Alman eşi Petra (Kızlık soyadı, Schiemens) Güler, birgün önce İstanbul'dan Hanover'e gelen Cenk ile buluşmak üzere cuma günü Bordeaux'dan Düsseldorf'a uçtu. Çakıcı, sevgilisi Aslı Ural ve koruması Muradi Güler ile birlikte, çarşamba gününden beri şarap merkezi Bordeaux'nun en lüks oteli Burdigala'da kalıyordu.


Bir süredir Fransa'ya bulunan Çakıcı grubu, Paris başta olmak üzere Fransa'nın çeşitli turistik yerlerinde geziyorlardı. Burdigala Oteli'ndeki odaları Aslı Ural ayırtmıştı. Aslı Ural ve Alaattin Çakıcı geceliği 2300 frank olan bir kral dairesinde kalıyorlardı. Petra ve Muradi Güler ise günlüğü 1350 frank olan ‘‘süper oda’’ tutmuşlardı. Otel Müdürü Terry Gaillag'ın söylediğine göre Çakıcı grubunun fazla ekstrası olmamıştı.


Almanya'ya gelen iki Türk emniyet görevlisi, Türkiye'den takip ettikleri Cenk Çoktosun'un buluştuğu Alman kadını, Muradi Güler'in eşi olarak teşhis etti. Bu arada, Çoktosun'un perşembe ve cuma günleri iki kişiyle biraraya geldiği saptandı.


Almanya'da Cenk ile buluştuktan sonra Türkiye'den gelen pasaport ve parayı teslim alan Petra Güler, cumartesi öğleden sonra saat 16.00'da uçakla Paris'e geri döndü. Paris'e saat 17.00'de gelen Alman kadın, vakit geçirmeden Bordeaux'ya uçtu. Saat 20.00'de havaalanında eşi Muradi Güler tarafından karşılandı. Çift, Burdigala Oteli'nde kendilerini bekleyen Çakıcı ve sevgilisi Aslı Ural'ın yanına giderlerken, Fransız dedektifler peşlerindeydi. Fransız Genel İstihbarat Örgütü'nün, Bordeaux Havaalanı'nda ilk defa takibe başladığı ve sonra Çakıcı'nın Bordeaux'daki otelini saptadığı anlaşıldı. Daha önce Çakıcı'nın Fransa'da gittiği yerler, Nice'de yakalandığında üzerlerinden çıkan otel faturalarından öğrenildi.


Türkiye'den Cenk Çoktosun'un getirdiği yeni pasaportu beğenmeyen Alaattin Çakıcı'nın çok bozulduğu ve sinirlendiği anlaşıldı. Fransız gizli servisinin kendilerini izlediğinden habersiz olan Alaattin Çakıcı, Aslı Ural, Petra Güler ve Muradi Güler, o geceyi Bordeaux'da geçirdiler. Pazar sabahı Petra Güler, pasaportu Cenk'e geri vermek üzere, geldiği yolu takip ederek Bordeaux-Paris üzerinden Düsseldof'a geri döndü. Çakıcı'nın yeni pasaportu imha edeceği yerde neden geri gönderdiği merak konusu oldu. Pazar günü ellerinde yeterli kadro olmadığını söyleyen Almanlar, Petra Güler ve Cenk Çoktosun'u izleyemedikleri için izlerini kaybetti.

Anonymous said...

-YUKARIDA YAZILANLAR YALAN YALAN-

ATILLA PAK hakkinda yazilan bu mesnetsiz ve adice yaziyi kiniyorum. ATILLA PAK Turk Amerikan Dernekleri Federasyonun'da bir cok basarili faaliyetlere imza atmis, Turkiye icin lobi faaliyetlerinde cok ciddi adimlar atmis, seffaflik Yonetimiyle yonetmis ve tum hesaplarini Federasyon Yonetim Kurulu uyelerine hesaplarin incelenmesi icin mektuplar gondermis ve inceletmistir. Ayrica Gerek denetleme olsun gereksede Mali Musavire tum hesaplarini onaylatmistir. Kongerede kendisini takdir etmis ve Mali Kongredede AKLANMISTIR.

Ancak ATILLA PAK'i karalama kampanyasi baslatan 2008-2011 donemlerin TADF Baskani olan KAYA BOZTEPE'ye soruyorum.

- 2008'de Federasyonun hesaplarini neden kimseye gostermedin ve 2009'da BORCLU DEVRETTTIN?
- 2009'da Federasyonun hesaplarini neden kimseye gostermedin ve 2010'da BORCLU DEVRETTTIN?
- 2010'da Federasyonun hesaplarini neden kimseye gostermedin ve 2011'de BORCLU DEVRETTIN? Ayrica kongrede 400 BIN DOLARI DENETLEME, YEONETIM KURULU VE KONGREDEN SAKLADIN? (Bunu ortaya cikaran Atilla Pak oldu. Bu yuzden Kongreden KAYA BOZTEPE ozur diledi.)
- 2011'in Federasyonun hesaplarini neden kimseye gostermedin ve 2012'de BORCLU DEVRETTTIN? ve en acisi 300 BIN DOLAR girdi 300 BIN DOLAR cikti deyip hic bir aciklama yapmadan kongre delegelerine dagittigi mali raporundan utanmadigi gibi 14 BIN dolar borc devrini gosteren raporunun aslinda 93 BIN DOLAR oldugunu ALI CINAR YONETIMI ortaya cikardi.

Ancak Federasyonda KAYA BOZTEPE donemine ait hic bir fatura Federasyonda bulunmadigini ve HALA banka hesaplarini bile devretmedigini Ali Cinar Yonetimi ve Denetleme Kurulu Baskanligini yuruten Ibrahim Kurtulus acikladi.

Kisacasi ATILLA PAK herzaman KAYA BOZTEPE'ye sunu onerdi. "GEL SENINDE BENIMDE HEASPLARIMIZI INCELETILMESI ICIN RESMI MUHASEBECILERE VERELIM." Ama bu teklife KAYA BOZTEPE asla yanasmadi.

Sadece Para konusu degil ATILLA PAK onlarca Faaliyetlere, ilk defa, TURK GUNU yuruyusleri Paterson'da, Philadelphia'da, TIMES SQUARE'de Ermeni Yalanlari gosterisi gibi daha bir cok ilke imza atmistir.

Soruyorum; Kaya Boztepe 4 yil boyunca NY Turk gunu yuruyusu disinda neye imza atti? Ve nereye para harcadi? (UNUTMADAN2010'da ilk defa Turk Gunu Yuruyus izni Kaya Boztepe'ye verilmemisti. Yuruyuste yapilamamisti.)

Yukardakilerin aksini soyleyecek kisinin LUTFEN Federasyona bagli dernek yoneticelerine veya Kongre delegelerine bunlarin gercek olup olmadigini sorsun.

Sahsim olarak Atilla Pak'in durustlugune, insanligina ve Milliyetciligine yurekten inanan birisi olarak ATILLA PAK'a uc kagitci, rusvet aldi, karisi terk etti kacti, Tirlar aldi gibi iftiralari ortaya atan KAYA BOZTEPE'yi ispatina davet ediyorum.

Ulkemiz icin gayretle calisan boyle degerli insanlari aramizdan kacirmak icin calisan VATAN HAINLERINE YAZIKLAR OLSUN.

Burak Ozdil